MaxiMarin в овочівництві - баштанні, гарбуз, диня, кабачок

MaxiMarin значно підвищує врожайність баштанних, гарбузів, дині, кабачків.

maximarin-tabletki-gel

Кавуни та дині вважаються теплолюбними культурами, здатними добре переносити спеку і посуху завдяки своїй потужній кореневій системі.

І це справедливо, але лише по відношенню до розвиненої здорової рослини. Для того, щоб кожна насінина проросла, і рослина вкоренилася в період вегетації, їй необхідна допомога.

Забезпечити необхідну кількість вологи допоможе застосування MaxiMarin-гранули.

Якщо посадкова площа не обробляється суцільно, гранули вносяться під кожне насіння.

При ручному посіві в кожну посадкову ямку вноситься 2 - 2,5 г MaxiMarin-гранули, сухими гранулами або, за відсутністю можливості поливу - відповідну кількість у вигляді набряклих гранул, потім опускається насіння, засипається ґрунтом і злегка утрамбовується.

При механізованому посіві препарат вноситься сівалками, обладнаними туковисівними банками або іншими дозуючими пристроями одночасно з насінням.

Існує інший спосіб, коли проводиться висадка розсадою.

На початковій стадії гранул MaxiMarin використовується при пророщуванні насіння в парниках і теплицях, при ручному посіві в рядках гранули насипають вручну з розрахунку 0,2 - 0,4 г на кожне насіння і рясно поливають.

Після досягнення розсадою необхідної стадії, рослину вилучають з ґрунту, кореневу систему занурюють в гель MaxiMarin для огортання кореневої системи рослин, яка не дає пересихати корінню і дозволяє домогтися 99% приживлюваності.

Гель огортає коріння, щільно прилипає до нього, забезпечуючи початковий запас вологи необхідний для розвитку рослини.

MaxiMarin universalnyj gel ukrMaxiMarin tabletirovannyj ukrMaxiMarin granuly ukr

Виставка АгроЕкспо 2021

Аплікатор ін'єкційний MaxiMarin для внесення рідких добрив